Mikrozioła mogą być aromatyczne, słodkie, pikantne, słodko-pikantne! Mogą być chrupiące, delikatne i świeże. Stanowią świetny dodatek do wszystkich potraw, deserów też!
Oferta skierowana jest głównie do branży HoReCa. Dodatkowo moją misją jest rozpowszechnienie wiedzy o właściwościach mikrowarzyw i skierowanie oferty to klientów indywidualnych. Kierujemy się zasadą No-waste! (ekologia przede wszystkim) Materiały użyte w produkcji są biodegradowalne i recyklingowe.
Rośliny w celu zachowania najwyższej świeżości i jakości sprzedawana są w formie rosnącej w opakowaniu ekonomicznym (duże) lub opakowaniu ekologicznym (średnie).
Obecnie w ofercie mam następujące gatunki: amarantus, brokuł, burak, gorczyca, groch wąsaty, jarmuż, jęczmień, kalarepa, kapusta, kolendra, mizuna, nasturcja, ogórecznik, por, rukiew wodna, rzodkiew różowa, słonecznik.